Cadouri de la Google

 :: Stiri

Go down

Cadouri de la Google

Post by Saturnnatar on Wed Feb 29, 2012 7:11 am

Cu ocazia sarbatorii de 1 martie, Google ne face un cadou tuturor (nu doar femeilor):

GOOGLE SURPRISE

Da, se pare ca oricum va aparea o treaba similara ca si concept cu ACTA si SOPA si altele de genul, de data asta aplicat doar de Google. Acestia vor vrea sa ne urmareasca absolut tot ce facem. Cititi noile conditii de utilizare a serviciilor Google care se vor aplica de maine, 1 martie.

CONDITII NOI DE UTILIZARE GOOGLE

Pentru cei care vor sa se fereasca de politica lor, va recomand sa va instalati browserele FIREFOX sau OPERA, singurele care le consider OK.

Totodata ca si motor de cautare inlocuitor la Google.com va recomand (nu Yahoo...) ci Duck Duck Go care, in ciuda numelui, este foarte bun, cauta foarte direct la subiect, nu are spam-urile de la google si este mai precis.
Saturnnatar
Saturnnatar

Posts : 80
Join date : 2012-02-29
Location : Cluj Napoca

View user profile http://ergoexie.wordpress.com

Back to top Go down

Re: Cadouri de la Google

Post by Corinna on Wed Feb 29, 2012 9:27 am

Desi nu am nimic de ascuns, nu vand droguri sau mai stiu eu ce Suspect , totusi din start ideea de a-mi fi urmarita toata activitatea online ma deranjeaza... O sa fie cam greu sa ma dezobisnuiesc sa folosesc google, ba chiar e un pic imposibil in unele situatii (de ex am vazut ca si pe blogspot sau youtube mi se cere sa ma conectez cu contul google). Totusi, voi ce credeti, e o tentativa de control a populatiei aceasta noua politica google?
Corinna
Corinna
Admin

Posts : 137
Join date : 2012-02-29
Location : Romania

View user profile http://awakeinginspirals.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadouri de la Google

Post by Guest on Thu Mar 01, 2012 1:18 pm

Eu cred ca aceasta idee de control al populatiei este atat de la moda incat tinde sa fie asociata cam cu orice. Din punct de vedere al unui programator, ceea ce face google este o evolutie, o usurare a accesului la informatie si o reducere a spatiului ocupat de bazele de date. Faptul ca blogger si youtube sunt legate la google usureaza viata virtuala a userului...

Mie personal treaba asta nu imi place. Nu spun ca e vorba de control sau doar de optimizare informatica. Nu cunosc suficiente date incat sa sustin vreuna dintre variante. Pentru ca nu mi se pare in regula treaba asta in ce ma priveste, folosesc firefox si opera si am creat conturi in care nu ofer date personale. Totusi, un IP e usor de urmarit si asta nu doar de google...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Cadouri de la Google

Post by Corinna on Fri Mar 02, 2012 12:55 am

Da, ai mare dreptate, deja observ in jur o paranoia generala pe ideea ca "ceilalti" vor sa ne controleze. Ca liderii cauta sa controleze populatiile, mi se pare ceva foarte normal si natural, si eu as cauta sa mentin stabilitatea incercand sa aflu ce gandesc oamenii sau as cauta sa impun anumite conduite (precum reproducerea calculata), daca as fi lider, asa ca nu stiu ce mare conspiratie pe tema asta... Cat despre google, gandesc la fel, nu am destule date, dar nici nu-s obligata sa stau sa astept sa vad ce vor de fapt (cel mai probabil castig financiar, prin a ne bombarda cu reclame sau a studia tendintele pietei ca sa vada din ce ar mai iesit bani).
Corinna
Corinna
Admin

Posts : 137
Join date : 2012-02-29
Location : Romania

View user profile http://awakeinginspirals.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadouri de la Google

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 :: Stiri

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum