Viziune

Go down

Viziune

Post by  on Sat Mar 23, 2013 2:01 pm

Am simtit impulsul de a posta si aici ultimele comentarii pe care le-am postat pe siteul fymaaa.blogspot.ro.

...

Nu am intentia de a dovedi faptul ca majoritatea invataturilor spirituale promovate (promovate si nu existente) in timpurile noastre nu sunt ceea ce par a fi, stiu ca este un efort inutil pentru cei care "rezoneaza" cu aceste invataturi, tot demersul meu constituie un indemn la o viziune obiectiva, la un mod de viata in care ratiunea si capacitatea de a gandi sa va fie un instrument de care sa va folositi si nu sa-l suprimati, asa cum este recomandat de exemplu in invatatura lui Osho dar si in ceea a lui Eckhart Tolle, cu a sa idee de traire in prezent, idee ce este aplicata in mod total gresit si folosita ocult in scop distructiv, ca atatea alte idei "spirituale" goale dar frumoase, ale timpurilor noastre..

In sprijinul acestui indemn voi incerca sa realizez o scurta prezentare, in care voi prezenta cat se poate de concis anumite aspecte, pe care fiecare le va judeca dupa cum ii va dicta intelepciunea.

Pe siteul globalspirit.org in dreapta jos, la carti recomandate spre a fi citite pentru a intelege mai bine fenomenul de "trezire globala a constiintei", prima carte este cea a lui Eckhart Tolle - A New Earth: Awakening Your Life's Purpose. In cadrul aceluiasi site cercetati si pagina "Global Councils" in care sunt prezentati membrii celor 17 Consilii Globale specifice. Cei care vor cerceta cu atentia numele acestor membri vor ajunge, cu rabdare, la asa numita "elita". Nu este o coincidenta sau o alta incercare a "elitei" de a manipula oamenii prin asocierea fortata cu "invatatorii spirituali" ai zilelor noastre, este un fapt concret pentru oricine va cerceta cu obiectivitate aceste aspecte, si anume, faptul ca "elita" actualii conducatori ai planetei reprezinta forta ce sprijina majoritatea invataturilor spirituale promovate ale timpurilor noastre.

Siteul www.globalspirit.org este siteul oficial al Comisiei Mondiale a Conştiinţei şi Spiritualităţii Globale (World Commission on Global Consciousness and Spirituality), comisie care este in stransa legatura cu Clubul de la Budapesta, iar prin asocierea lor a luat nastere Consiliul Mondial al înţelepciunii (World Wisdom Council). Clubul de la Budapesta este infiintat de Ervin Laszlo, membru fondator al Clubului de la Roma, al carui frate mai mic este, fiind creat pentru scopuri "culturale si spirituale". Clubul de la Roma l-ati amintit si voi in prezentarile voastre de cateva ori, este un important "think-tank" la vedere al elitei. Cei care vor sa afle rapid o prezentare detaliata a acestuia ii sfatuiesc sa inceapa cu cartea lui John Coleman, primul care a adus la cunostinta lumii despre existenta acestuia la linkul www.pdfarchive.info/pdf/C/Co/Coleman_John_-_The_Club_of_Rome.pdf . Clubul de la Roma este doar unul din instrumentele Comitetului Celor 300, a carui prezentare detaliata a aceluiasi John Coleman o gasiti la linkul http://img560.imageshack.us/img560/4598/thestoryofthecommitteeo.pdf . Din lipsa de surse concise care sa va ofere cat de cat o imagine de ansamblu am apelat la cel care-si spune John Coleman, dar acesta nu este numele lui real, si scopurile, se pare, nu-i sunt cele declarate. Referitor la Comitetul celor 300 puteti analiza o alta sursa, mai veche dar mai curata, si anume cea a contelui Spiridovich din anul 1926: www.resist.com/SecretGovernment-Spiridovich.pdf . Nu imbratisati in totalitate nici viziunea lui Coleman nici pe cea a lui Spiridovich dar ajutati-va de datele prezentate de acesta pentru a va face, prin cercetare proprie, macar o idee generala despre ceea ce inseamna in plan fizic Clubul de la Roma si rolul sau in vastul angrenaj al fortelor din spatele acestuia, in care Comitetul celor 300 este doar un alt instrument.

In urma cercetarii se va descoperi faptul ca aceleasi forte ce stau in spatele Clubului de la Roma sunt si in spatele "evenimentelor fizice intunecate" asa cum le numiti voi, ceea ce si voi ati surprins destul de bine in prezentarile si documentarele voastre. Dar acelasi forte sunt, in mod constient sau inconstient, si in spatele oamenilor care raspandesc invataturile spirituale. Aceeasi oameni care vorbesc de pace si iubire sunt sprijiniti de oameni ale caror actiuni si decizii nu au avut alt rezultat decat moartea si distrugerea.

Sunt multi oameni ce sunt folositi, in mod constient sau nu, de catre aceste forte. Osho, pe numele sau real Chandra Mohan Jain, ulterior schimbat in Bhagwan Shree Rajneesh, este cel care in tinerete m-a influentat si pe mine, am rezonat si eu cu invataturile sale, invataturi ce aveau, pe atunci, savoarea adevaratei "spiritualitati" dincolo de orice dogma religioasa. Dar si Osho a fost doar o unealta, ce a avut si are inca un succes in intreaga lume iar invataturile sale au influentat si influenteaza sufletele a milioane de oameni. Osho nu este strain de asa numita "elita", si mai ales de fortele din spatele acesteia, fiind un membru onorific al "think-tankului" elitei insarcinat cu spiritualitatea, al Clubului de la Budapesta. Osho a fost numit post mortem membru onorific al clubului, a murit cu 3 ani inainte de crearea Clubului de la Budapesta, Club ce este doar o masca de fatada a anumitor forte ce au activat si activeaza independent de acesta. In prezent nu mai este prezentat ca membru pe siteul oficial al Clubului de la Budapesta www.clubofbudapest.org/members.php , se pare ca este singurul membru onorific al carui nume nu mai este mentionat, poate si pentru faptul ca este membrul onorific care a avut cea mai influenta "spirituala" asupra oamenilor. Se poate verifica pe siteul Internet Archive faptul ca la arhivele anului anului 2008, Osho avea (si inca are) calitatea de membru onorific al Clubului de la Budapesta; de exemplu la linkul http://web.archive.org/web/20080218163947/http://www.clubofbudapest.org/members.php .

Prin invataturile sale Osho reprezinta unul dintre cele mai subtile si mai de succes instrumente ale "elitei" si ale fortelor din spatele acesteia. Osho este cel a carui viziune de Guvern Mondial (http://www.oshoworld.com/osho_now/world_vision_osho.asp#onew) coincide oarecum cu cea a "elitei", acelasi Osho care in falsitatea si ipocrizia sa, recomanda trairea completa a vietii in mod spontan iar el si-a petrecut cea mai mare parte a vietii in cadrul propriei sale biblioteci (se pare cea mai mare biblioteca privata din lume) unde citea pina la 10 carti pe zi si chiar si mai mult. El este cel care afirma in " Books I have Loved " urmatoarele: "I must have read more than any man alive on the earth, and remember, I am not boasting but simply stating a fact. I must have read at least one hundred thousand books, possibly more, but not less than that, because after that I stopped counting". Dar numarul cartilor citite de el este mai mare, in jur de 150.000 dupa cum afirma chiar el insusi in acest filmulet.

Deja ar trebui sa nu mai spun nimic in ceea ce-l priveste pe "iluminatul" Osho si a sa spiritualitate. Dar voi continua, cu siguranta "cel mai mare maestru spiritual" al sec. XX merita ceva mai mult decat atat, mai ales avand in vedere fortele ce au stat in spatele sau si efectele invataturii sale care mai afecteaza inca sufletele multor oameni. Osho a citit zilnic pina in anul 1980, cu perioade in care intra in biblioteca dimineata si nu mai iesea decat seara, uneori noaptea tarziu, in care rarele contacte cu oamenii erau, in general, in cadrul discursurilor sale zilnice care tineau in jur de 90 minute.

Un adevarat "iluminat" autodeclarat care, conform propriilor declaratii, a atins "iluminarea" la 21 de ani dar a continuat sa citeasca zi de zi inca 27 de ani. Osho este cel care si-a justificat spiritual stilul de viata hedonist, printre altele, cumparandu-si o data la 2 saptamani un Rolls Royce astfel incat nu mai ajungeau banii pentru hranirea oamenilor din cadrul comunitatii sale, ajungand astfel pe langa persoana "cea mai educata" din intreaga lumea si in acelasi timp posesorul a celor mai multe Rolls-Royce-uri din intreaga lume, nu mai putin de 93, ca sa nu mai amintim si de celelalte masini detinute, si aici doborand un alt record.

Osho este cel care a criticat "sistemul" dar in acelasi timp a incasat milioane prin acordarea unor servicii "spirituale" de relaxare unor companii ce faceau parte din acesta. Osho este cel care la inceput a apreciat si alti oameni si invataturile lor spirituale pentru a ajunge la sfarsit la a se dezice de tot cea a zis initial, afirmand ca totul a fost premeditat, si aruncand cu noroi in ceilalti invatatori spirituali, el, cel care si-a luat singur numele de Acharya (invatator spiritual) numai pentru a renunta la el si a lua apoi numele de Bhagwan (Cel Divin, Binecuvantat). Osho este cel pentru care minciuna

Osho este cel care in "spiritualitatea" sa este de acord cu invataturile unor oameni cum ar fi Bertrand Russell, un mare "filozof" si nu numai al sec. XX, cel care a primit premiul Nobel pentru "promovarea umanitarismului si a libertatatii de constiinta" a caror idei coincid cu cele ale lui Osho. Pentru cei prea comozi pentru a analiza singuri acest fapt, desi demersul meu nu se adreseaza acestora, in filmuletul in care Osho afirma ca a citit 150.000 carti, la minutul 11:25, Osho se lauda cu cei a caror opere le-a studiat in tinerete iar Bertrand Russell este mentionat imediat dupa Socrate, Plato si Aristotel, acestia fiind de fapt singurii filozofi mentionati. Pentru cei care nu stiu cine este Bertrand Russell, acesta este unul dintre oamenii invatati ai asa numite "elite", cel care a facut parte din organizatii precum Fabian Society, Royal Society, The Coefficients, avand ca colegi instrumente importante ale "elitei" cum ar fi: Maurice Strong, Rothschild L. Walter, Huxley Andrew, Alfred Milner, Arthur Balfour, Charles Darwin, H.G. Wells si altii. Cei care vor sa cunoasca crampeie din viziunea lui Bertrand Russell privind viitorul umanitatii sa cerceteze cu atentie a sa opera The Impact of Science on Society.

Tot Osho este cel care, in ciuda inteligentei sale si a nenumaratelor carti pe care le-a citit afirma faptul ca revolutia din Rusia din 1917 a fost un "accident" iar Lenin si Stalin sunt eroii sai, spunand despre acestia:

"What Lenin and Stalin have produced has given a good foundation for anybody to raise the temple of consciousness. And this temple will not belong to any religion; it will belong to all individuals who want to enter into initiation, who want to enter on the path.… "(in cartea Communism and Zen Fire)

Osho este cel care afirma in aceeasi carte:
"The whole credit for protecting the Soviet Union and communism goes to Joseph Stalin. But of course he had to use murder, no trials in the courts, no wastage of time. He had not much time to waste in fighting in the courts. Simply finishing people immediately, just on a suspicion.… It used to be said, and is still said in every capitalist country, that "You cannot kill one innocent man, even if you have to leave ninety-nine criminals just to save one innocent man." Joseph Stalin turned the whole thing upside down. He said, "You cannot leave one criminal, even if you have to kill ninety-nine innocent men.
So it is not a question of individuals, it is not a question of innocence, it is a question of saving communism at any cost. "

Aceasta este adevarata "constiinta" ce se vrea a fi implantata de catre anumite forte, entitati spirituale pentru care Osho a fost doar un instrument, forte care vor, printre altele, sa faca din Stalin un sfant, cum a si fost propus, icoane cu acesta deja existand in Rusia, unde peste 3/4 din oameni, in ignoranta lor dar si datorita manipularii, cred ca Stalin a fost un adevarat erou al poporului rus, in ciuda milioanelor de oameni care au murit datorita actiunilor si deciziilor sale. Nu ar fi singurul caz de "sfant" ce a omorat oameni, Aloysius Stepinac arhipiescopul Zagrebului ce a sprijinit si binecuvantat executarea a sute de mii de oameni in al 2lea razboi mondial, intr-unul dintre cele mai crude genocide realizate vreodate in numele religiei, este un alt "sfant", "martir" declarat al bisericii catolice.

Si pentru a ne pastra obiectivitatea in numele adevarului, trebuie sa afirmam faptul ca asemenea "sfinti" se gasesc in tot ceea ce omul numeste religie, prin urmare si in religia ortodoxa, din care voi aminti doar pe "sfânta şi drept-credincioasa" Teodora a II-a, cea despre care istoria afirma doar ca i-a "persecutat pe inconoclaști și pe paulicieni", uitand a prezenta cu obiectivate faptul ca din ordinele imparatesei Teodora a II-a au fost omorati zeci de mii de oameni, numai pentru simplul fapt ca aveau o alta credinta, fara a face deosebire ca erau femei sau copii. Iar paulicienii nu sunt singurii care au avut aceasta soarta. Si astfel datorita eforturilor imparatesei Teodora a II-a si prin "gratia lui Dumnezeu" s-a infaptuit triumful total asupra "ereticilor" care au respins inchinarea la icoane, cultul acestora fiind restaurat definitiv in dogma oficiala a religii ortodoxe, nu crestine. Dar acesta este doar un aspect al influentelor fortelor ce ofera intunericul ca lumina in timpurile noastre.

Am scris ceva mai mult despre Osho in principal datorita faptului ca, candva, ideile sale m-au influentat si pe mine, stiu foarte bine din experienta proprie efectul "spiritualitatii" invataturilor sale, sunt multe de spus despre Osho, nu am intentia si nici timpul necesar pentru a expune acum si alte aspecte ale "spiritualitatii" sale, cei care vor sa afle adevarul o pot face incepand cu linkul http://oshosearch.net/Convert/Mahasattva_Veeren_Speaks_Full.html unde sunt mentionate unele din aceste aspecte, dar mult mai important de facut mi se pare a fi facuta urmatoarea observatie.

Osho, un om care majoritatea vietii si-a petrecut-o citind, cel care si-a petrecut viata cu oamenii mai putin decat 99% din populatia planetei, cel care a fost un mare ipocrit si un mincinos ("deceiver" cum el insusi a judecat pe ceilalti, nu este o judecata din partea mea, doar o observatie), cel al carui ego nu avea limite, cel care si-a justificat spiritual toate "defectele" umane dar nu a pregetat in a judeca arogant pe ceilalti, si pentru care impusul materialismului a fost mai puternic decat cel al spiritualitatii in ciuda imaginii afisate, este totusi un om care a avut si are in continuare un mare succes cu a sa spiritualitate, de fapt pseudo-spiritualitate.

Modul stralucit in care a amestecat minciuna cu adevarul, alaturi de predispozitia naturala a oamenilor de a accepta adevarul care le asigura cel mai mare confort, sunt unele dintre cele mai importante elemente ce au asigurat succesul invataturilor sale, precum si al nenumaratilor guru si invatatori spirituali din toate timpurile. Acesti factori sunt cei ce determina "hipnoza" oamenilor facandu-i sa asculte vorbele in loc sa urmareasca faptele. Dar o analiza mai pertinenta si cu adevarat obiectiva va descoperi si alti factori ai succesului cum ar fi faptul ca natura oamenilor care urmeaza un alt om se aseamana cu natura acestuia, sau mai simplu spus cei care se aseamana se aduna.

Dupa cum putem observa este o legatura intre Osho si Ekhart Tolle prin intermediul Clubului de la Budapesta, si implicit prin intermediul "elitei". In ambele cazuri se va descoperi analizand viata si invatatura acestora faptul ca sunt sprijiniti de "elita", desi uneori nu pare asa, dimpotriva, dar "teatrul" si imitatia sunt necesare pentru indeplinirea scopului. Ekhart Tolle, Donald Neale Walsch si atatia alti "Osho" ai zilelor noastre nu fac altceva decat sa ofere intunericul ca lumina, sunt fariseii timpurilor noastre, "vii" pe dinafara si "morti" pe dinauntru.

Privitor la Krishnamurti daca mergem ceva mai profund, vom descoperi faptul ca fortele care stau in spatele Clubului de la Roma au determinat la incepului sec. XX prin Annie Besant si Charles Webster Leadbeater alegerea tanarului Jiddu Krishnamurti ca mijloc de manifestare in plan fizic a unei entitati spirituale "Christice", manifestare ce nu s-a mai concretizat prin refuzul si retragerea acestuia.

Michael Laitman este un alt invatator spiritual promovat al zilelor noastre, autoritatea suprema in falsa cabala new-age, si el un membru deplin al Consiliul Mondial al înţelepciunii (World Wisdom Council). Organizatia sa, Bnei Baruch, este un instrument de manipulare si raspandire a acestei false cabala, adevar amestecat cu minciuna, rezultat al influentelor fortelor ce se opun evolutiei. Daniel Meze urmeaza invatatura lui Michael Laitman, iar adevarul oricare ar fi el nu se spune la televizor, cu atat mai mult cel spiritual care se traieste.

Adevarul nu se spune nici in documentare "independente". Doua dintre ultimele documentare aparute pe internet si anume "2012: Marea Tranziţie - Un nou început" si "Crossroads - La Răscruce de Drumuri" reprezinta alte instrumente subtile de influentare a oamenilor in a accepta ceea ce se pregateste. In al 2-lea documentar chiar apar si membri ai "think-tankurilor" elitei, Ervin Laszlo fiind unul dintre ei, pe cand in primul se condamna aceasta elita, si se pune accent pe "trezirea globala spirituala" in lupta contra acestei elite. Daca ar fi asa simplu ... Asta faceti si voi, in mod inconstient, pe siteul vostru, pe de-o parte condamnati elita, pe de-o parte o sprijiniti prin raspandirea invataturilor promovate tot de elita. Si daca nu sunt promovate direct de catre elita, sunt rezultatul si influenta fortelor ce stau in spatele acesteia, asa cum sunt nenumaratele invataturi channeling (Bashar, Ramtha si restul), reiki si altele.

Privitor la invataturile primite prin channeling acestea sunt promovate in continuare fara niciun discernamant si fara o analiza profunda a acestora, in general numai pentru simplul fapt ca rezoneaza cu asteptarile oamenilor. Daca se va face o cercetare atenta si serioasa a fenomenului channeling sau spiritism (cum a fost cunoscut initial) se va descoperi faptul ca comunicarile entitatilor spirituale, oricare ar fi ele, nu sunt obligatoriu a fi conform adevarului, dimpotriva, si atunci se va manifesta o retinere inteleapta in a promova fara o analiza corespunzatoare mesajele acestora.

Atitudinea voastra de a lua din invataturile spirituale numai ceea ce este frumos si cu care se rezoneaza este asemanatoare cu atitudinea unui alegator in preajma votului care asculta si rezoneaza cu cuvintele de dreptate si justitie spuse din gura unui politician, dar nu ia o pozitie hotarata de disociere fata de modul de viata al acestuia, dimpotriva sprijina in continuare prin vot intreaga activitate a acestuia numai in baza acelor cuvinte. Cuvintele nu au acelasi inteles spuse in conditii diferite iar politicienii sunt doar un exemplu.

Un alt exemplu in acest sens, este ideea filmului Matrix. Filmul Matrix reprezinta doar o pseudo-dezvaluire a adevaratei realitati. Intreg filmul Matrix este o conditionare si o manipulare extrem de subtila si de inteligenta a oamenilor, un impuls controlat de schimbare a Vechii Ordini cu o Noua Ordine, dar cu pastrarea acelorasi influente si in cu totul alte conditii, totul fiind intr-o continua evolutie. Si sunt nenumarate instrumentele de acest fel, oameni si organizatii pe care-i vedeti ca fiind contra "elitei" si a fortelor din spatele acesteia, dar in realitate, reprezinta intr-un mod extrem de subtil, instrumente ale acelorasi forte.

Retragerea Papei Benedict al XVI-lea luna trecuta si alegerea unui nou Papa, Papa Francisc, ultimul Papa ce marcheaza sfarsitul "religiei", conform fabricatei "profetii" a lui Malachy, este doar un alt pas din acelasi plan de "trezire spirituala". Un prim aspect de mentionat in ceea ce-l priveste pe acest ultim Papa, iezuit, este legat de insasi definitia cuvantului iezuit asa cum este dat ca adjectiv in dictionar, si anume iezuit inseamna duplicitar, fals, fariseic, fățarnic, ipocrit, mincinos, perfid, prefăcut, șiret, viclean. Este un prim aspect important de retinut in a caracteriza ceea ce inseamna iezuism, si mai ales a caracteriza fortele din spatele acestuia, dar pentru o imagine cu adevarat completa a iezuismului este nevoie de o prezentare si cercetare profunda si obiectiva a istoriei acestuia, cercetare ce nu reprezinta scopul acestei scurte prezentari. Dar pot sa va asigur de faptul ca oricine va realiza cu seriozitate, perseverenta si obiectivitate o asemenea cercetare va ajunge la concluzia ca cuvintele mentionate sunt blande in a descrie iezuismul, si nu surprind decat in treacat imaginea acestuia si a fortelor din spatele acestuia.

Inainte de a continua prezentarea Papei banuiesc ca ati remarcat pina acum imaginea de "sfant" ce incearca a se construi de catre mass-media in jurul acestui Papa. Putine sunt informatiile adevarate care razbat in mass media despre natura adevarata a ordinului iezuit si despre anumite aspecte ale vietii lui Jorge Mario Bergoglio, actualul Papa si nu este de mirare avand in vedere faptul ca toate sursele majore de informare sunt controlate de forte ce urmaresc acelasi scop. Dar nu putine sunt semnele si mesajele oculte transmise in fotografiile cu noul Papa; in acest sens voi mentiona doar 3 fotografii pe care le gasiti pe siteul Associated Press www.apimages.com cautand "Cayetano"; sunt 3 fotografii ale unor evenimente din trecut care sunt singurele introduse pentru prima oara pe internet dupa numirea noului Papa, dintre care 2 apar de 2 ori.

Pentru a continua scurta prezentare a acestui ultim Papa, va rog sa vizualizati aceasta fotografie: estaticos.20minutos.com/img2/recortes/2013/03/14/4211-944-550.jpg . Este realizata in ziua in care Papa Francis a fost ales si s-a facut cunoscut oamenilor, eveniment pe care-l puteti urmari in acest filmulet. La o observare atenta a filmuletului veti observa faptul ca gestul surprins in fotografie, litera "M" in cadrul ambelor maini, un gest nenatural facut in mod constient, nu este intamplator, si este realizat de nenumarate ori, din prima clipa in care si-a facut aparitia pina la sfarsit. La o privire superficiala, gestul poate parea gestul traditional de binecuvantare conform dogmei religioase catolice, dar acest fapt nu corespunde adevarului, precum puteti descoperi singuri in aceasta scurta prezentare a istoriei acestui semn. Astfel, se va descoperi faptul ca gestul facut de Papa nu este cel al binecuvantarii, asa cum este oficial recunoscut de dogma, dar este folosit in locul acestui gest.

Trebuie sa recunoastem, intr-adevar, nu conteaza modul in care se tin degetele atunci cand cineva are intentia sincera de a binecuvanta, in sensul adevarat al cuvantului, de fapt nici nu trebuie facut vreun gest anume, dar in cazul nostru gestul este facut si este nevoie de o scurta analiza a acestuia. Gestul poate fi inteles ca reprezentand litera M, care poate simboliza intelepciune, apa, haos, punct dar si pentagrama, masonerie, Moloch si atatea altele. Orice simbol are multiple intelesuri, in functie de scopul si intentia celui care-l foloseste. Pentru a merge mai departe, va rog sa analizati aceasta pagina in care sunt prezentate fotografii a diferiti oameni, ce au trait de la 1400 incoace, oameni ce au fost surprinsi facand acelasi gest. Bineinteles, este foarte posibil ca in unele fotografii sa fie o pura intamplare pozitia in care sunt tinute degetele, si deasemenea realizarea aceluiasi gest neinsemnand neaparat faptul ca oamenii au fost intreaga viata sub influenta acelorasi forte, este nevoie de o analiza atenta a istoriei si vietii acestora. De exemplu Goethe este unul dintre cei care s-a desprins de influenta acestor forte. Ideea de retinut este faptul ca fortele ce au influentat acesti oameni nu s-au restrans si nu au inceput nici cu ordinul Iluminatilor fondat de Adam Weishaupt in 1776, nici cu ordinul iezuit (Societatea lui Iisus) fondat de de Ignatius of Loyola in 1539.

In acest punct va rog sa cercetati cu atentie acest site: www.armageddonconspiracy.co.uk - un site ce prezinta o cantitate mare de informatii despre "Iluminatii". Desi pentru un sceptic poate parea o metoda ingenioasa de publicitate a celui care a publicat o serie de carti sub pseudonimul "Mike Hockney" va asigur ca nu este cazul. La o analiza superficiala a numeroaselor informatii si idei din cadrul siteului as putea ajunge foarte usor la concluzia ca fac parte de fapt din Iluminatii si nu stiu, dar o analiza reala si atenta va scoate foarte usor la iveala numeroasele minciuni strecurate in aceasta pseudo-prezentare a Iluminatilor bazata pe principiul de baza: cel mai bun loc de a ascunde o minciuna este intre doua adevaruri. Iar acest site este doar unul din nenumaratele instrumente ale deceptiei fortelor care stau printre altele, si in spatele asa numitului ordin Iezuit. Siteul este doar un instrument ceva mai subtil dintr-o multitudine de alte "instrumente", din care ceva mai celebre sunt cele care "expun" Noua Ordine Mondiala, din care enumar doar pe David Icke, Alex Jones si Allan Watt, pentru a ma limita doar la cei pe care-i sprijiniti prin linkuri externe pe siteul vostru. Privitor la alte "instrumente" celebre putem aminti si latura economica a acestora cum ar fi John Perkins, Noam Chomsky, latura stiintifica cu Nassim Haramein si Bruce Lipton, precum si laturi specializate cum ar fi cea a Vaticanului din care il voi aminti doar pe Avro Manhattan, cu ale sale dezvaluiri "incendiare" insotite de minciuni, atat cat trebuie si atunci cand trebuie. Desi sunt perfect de acord cu "Ïluminatii" atunci cand afirma: "Understanding the nature of evil is one of the first steps on the road to illumination" totusi nu pot sa nu remarc parodia si pseudo-prezentarea extrem de concisa a acestei naturi a "raului".

Si ca sa revenim la cursul prezentarii, vom remarca faptul ca simbolul literei M il regasim reprezentat si in cadrul miscarii promovate pe siteul anterior, sub numele simplu de "Miscarea" (The Movement). Dar asa cum am spus un simbol poate avea intelesuri diferite iar simboluri diferite pot avea acelasi inteles. In acest sens va rog sa analizati colectia aceasta de fotografii: www.facebook.com/ZSPhotoArchive/photos_albums (nu necesita inregistrare pe facebook pentru cei care au evitat, nu au simtit impulsul de a avea un asemenea cont). Stiu, multe fotografii sunt neinspirat si fortat alese, dar intrebarea generala care, banuiesc, ca se va naste va fi cu siguranta aceeasi. Il gasim si pe proaspatul Papa, si pe Osho, si alti oameni "instrumente" celebre sau mai putin celebre. Legatura dintre toate aceste simboluri este faptul ca toate simbolizeaza "forta" al carui numar este 666. Un simbol asemanator literei "M il gasim reprezentat si in aceasta icoana ce o reprezinta pe sfanta Teodora.

Numarul 666 este reprezentat si in cadrul simbolului ordinului Iezuit pe care il gasiti aici prin intermediul Soarelui Negru (Black Sun), iar forta din spatele acestui simbol este cunoscuta, si sub numele de Sorath (Sorat), forta solara, demonul solar ce conduce evolutia in cadrul sistemului nostru solar pe calea suferintei. Aceasta forta este cea care s-a manifestat pe pamant prin intermediul lui Hitler si a oamenilor din preajma acestuia, aceasta forta este cea care isi va trimite in curand un nou "copil" spre manifestare.

Forte ceva mai mici, dar care raspund impulsului aceluiasi Soare Negru sunt cele care l-au influentat si pe Osho fiind mentionate de acesta sub denumirea de "Ashoka nine". Referitor la aceste forte Osho afirma: "They were trying to create a situation in which Buddha’s coming incarnation could be possible, because Buddha had said that after twenty-five centuries he would again be born. His name would be Maitreya. And an enlightened person like Gautam Buddha is capable of conceiving the person who is going to be enlightened after twenty-five centuries – Buddha predicted it. For this happening Ashoka’s circle of nine has been working for centuries. Now the time is near." (cartea - I Am The Gate).

Intr-adevar timpul este aproape, scena este pregatita pentru manifestarea ultimelor evenimente inainte de aparitia lui "Maitreya" care se va manifesta curand, munca depusa de cateva secole de o multitudine de organizatii si ordine mai mult sau mai putin secrete se va concretiza in viitorul apropiat. In acest sens va rog sa cercetati o alta opera a unui alt instrument al Soarelui Negru, si anume compania Heliofant, ce prevesteste sosirea acestui "copil" al aceluiasi Soare Negru, si anume filmuletul I, pet goat II, filmulet plin de simboluri si intelesuri oculte, ce prezinta printre altele, extrem de concis, evenimentele care vor pregati terenul pentru manifestarea acestuia, evenimente in cadrul carora si Papa Francisc, ultimul Papa, isi are rolul sau.

Acest "copil" este cunoscut si sub numele de anti-Christ iar venirea, manifestarea sa va fi insotita de manifestarea altor entitati spirituale cunoscute prin diverse nume gen "Ascended Masters", "Serpents of Wisdom". Pentru anumite aspecte privitoare la sosirea anti-Christului, ce se vrea a fi a 2-a venire a lui Hristos pe Pamant pentru a infiinta "Imparatia lui Dumnezeu pe Pamant" puteti cerceta "dogma" oficiala adresata maselor, rezultat al invataturilor fortelor ce sprijina sosirea acestuia, in opera lui Alice Bailey, iar pentru o imagine diferita de cea a dogmei New Age va rog sa cercetati anumite aspecte din cartea lui Jan van Rijckenborgh - Unmasking, in principal prima parte - "The Shadow of the coming Events" iar pentru o viziune si mai profunda va rog sa cercetati acest eseu The Advent of Ahriman, "Sosirea lui Ahriman" - ce surprinde pe scurt viziunea lui Rudolf Steiner.

Ce va aduce viitorul? Cu siguranta nu un salt in constiinta si in evolutie, nu acesta este modul in care Evolutia se realizeaza in Eternitate. Iar pentru a afla viitorul orice om intelept cerceteaza trecutul. In mod paradoxal religia, rezultat al anumitor influente, va disparea doar pentru a aparea intr-o alta forma evoluata, rezultat al acelorasi influente. Ceea ce omul numeste acum rau, va capata o cu totul alta semnificatie in viitor, conditiile de manifestare a "raului", a fortelor care se opun Evolutiei se vor schimba, asa si cum se vor schimba si cele de manifestare a "binelui", a fortelor care sprijina Evolutia. Daca in trecut omul a omorat un alt om pentru o bucata de pamant, pentru a evolua in a ucide in numele "religiei", in viitor omul va realiza acelasi lucru in numele iubirii si a evolutiei. Se vor manifesta influente asemanatoare, dar in alte conditii, cu cele ale fortelor care au avut ca rezultat zambetul oamenilor in timp ce omorau alti oameni in numele religiei in cadrul genocidului din Croatia din al 2-lea razboi mondial, genocid "binecuvantat" de "sfantul" Aloysius Stepinac cu sprijinul iezuitilor. Aceeasi iezuiti care au asigurat retragerea si protectia celor vinovati de acest genocid spre alte tari, din care cea mai importanta este Argentina, tara din care a fost ales ultimul Papa. Cei care vor sa cerceteze acest genocid desfasurat atat de aproape de timpurile noastre, pot incepe cu aceasta carte - Genocide in croatia.

"The old world is going to end, and a new world is going to begin" afirma Osho. Si adevarul este ca asa se va si intampla, totul evolueaza, dar in acest proces de evolutie sunt anumite forte ce se opun acestuia. Dar adevarul este ca si aceste forte sprijina prin natura lor la randul lor Evolutia. Fiecare are un scop Intelept oranduit, si fortele din spatele acestei parti intunecate a vietii sunt conduse de Legile Unicului, spre evolutia lor, a noastra si a Intregului. Iar modul in care majoritatea "spiritualitatii" timpurilor noastre, sub influenta anumitor forte, abordeaza partea intunecata a vietii, printr-o atitudine de ignorare sau de respingere si condamnare din start a acesteia nu este o abordare inteleapta si nu ajuta absolut deloc omul in evolutia sa, dimpotriva.

Inchei prin a spune, ca tot ce am afirmat este in scop constructiv, desi uneori poate parea altfel. Si asa cum ati spus si voi, fie sa nu evitati efortul de a discerne cu atentie, sinceritate si, mai presus de toate dorinta de adevar, ceea ce este spiritualitate de pseudo-spiritualitate.

_________________
Omnia ab Uno
⊙

Posts : 46
Join date : 2012-08-06

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum