Pastrarea alimentelor
Page 1 of 1
Pastrarea alimentelor
Cateva "trucuri" utile in camara:
- In cutia de orez se vor pune 2-3 catei de usturoi, intregi, necuratati si aceasta nu va mai atacat de gargarite.
- Ceaiul, cafeaua, cacaua se păstrează în cutii de tablă, închise ermetic, pentru a nu se pierde din aroma. De preferinţa, se păstrează într-un loc unde nu se mai ţin şi alte alimente cu miros puternic.
- Morcovii, rădăcinile de pătrunjel şi ţelină se păstrează foarte bine dacă se înfăşoară in ziare.
Sunt mult mai multe da' nu mi le amintesc; ziceti si voi ce ati mai descoperit...
- In cutia de orez se vor pune 2-3 catei de usturoi, intregi, necuratati si aceasta nu va mai atacat de gargarite.
- Ceaiul, cafeaua, cacaua se păstrează în cutii de tablă, închise ermetic, pentru a nu se pierde din aroma. De preferinţa, se păstrează într-un loc unde nu se mai ţin şi alte alimente cu miros puternic.
- Morcovii, rădăcinile de pătrunjel şi ţelină se păstrează foarte bine dacă se înfăşoară in ziare.
Sunt mult mai multe da' nu mi le amintesc; ziceti si voi ce ati mai descoperit...
Guest- Guest
Re: Pastrarea alimentelor
Hm... chestia cu usturoiul merge oare si la gris si alte produse de genul? Si oare nu capata miros de usturoi?
Page 1 of 1
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
|
|